Tanım*
Bitkisel gıda ürünlerinin (domates, biber, kabak, mantar, elma, erik, genel olarak meyve ve diğer gıda ürünleri) kurutulması için tasarlanmış, üretilmiş ve kullanılmıştır. Çalışma prensibi, kuru sıcak havanın zorunlu sirkülasyonu (tamamen doğal bir süreç) ile gıda ürünlerinden nemin uzaklaştırılmasına dayanmaktadır. Makine otomatik bir yıkama sistemi ile donatılmıştır.
Sürekli kurutma modülü.
Bu modül, gıda kullanımına uygun ve kolayca yıkanabilen paslanmaz çelik AISI 85°C paslanmaz çelik marangozluk ile inşa edilmiş özel kayar kılavuzlara dayanan 13 üst üste binmiş seviyede düzenlenmiş sürekli konveyör bantlarından oluşur. Bantların özel düzeni, ürünün eşit şekilde işlenmesini sağlar.
Otomatik yıkama modülü.
Bu modül bir yıkama tankı (kurutucunun alt kısmına yerleştirilmiştir), kaldırma pompası, ısıtma sıvısı geçişi için kapalı bobin (buhar/sıcak su), yıkama suyu dağıtımı için özel delikli kolektör ve su geri dönüşümü için kendi kendini temizleyen döner filtreden oluşur. Yıkama işlemleri PLC tarafından düzenlenir ve sanitize edici deterjan ekleme olasılığı ile üretimin durduğu dönemlerde gerçekleştirilir. Yıkama haftada en az bir kez yapılmalıdır.
Üretim kapasitesi: 350 kg/saat çeri domates
detaylar
- Endüstri:Yemek
- Tip:Diğerleri
Koşullar ve boyut
- Durum:Yeni gibi
- Uzunluk:14500 mm
- Genişlik:1216 mm
- Yükseklik:5500 mm